Afvallen met supplementen en pillen

Supplementen om af te vallen

Iedereen kan natuurlijk af en toe een steuntje in de rug gebruiken tijdens het afvallen, maar als je nou niet meteen naar een afslankpil wilt grijpen, is het misschien goed om te weten dat er gezondere mogelijkheden zijn, namelijk supplementen om af te vallen.

Deze supplementen bestaan over het algemeen uit vitamines, mineralen, vezels of andere essentiële voedingsstoffen die je kunnen helpen tijdens je dieet, door bijvoorbeeld de stofwisseling te stimuleren of het honger gevoel te stimuleren. Het grote verschil tussen deze supplementen en de zogenaamde afslankpillen, is dat ze bestaan uit dingen die je ook door en gebalanceerde voeding zou kunnen krijgen, maar in een sterkere, geconcentreerdere vorm, wat dus vaak zorgt voor een effectiever resultaat.

Een van de weinige supplementen om af te vallen, waarvan verschillende studies al hebben aangetoond dat het echt effectief helpt om overgewicht kwijt te raken, is omega 3.

GLM Omega 3 en Afvallen zijn de Perfecte Combinatie

Omega 3 vetzuren hebben natuurlijk op zich al verschillende voordelen voor je gezondheid, zoals het beschermen van je hart, mooiere huid, sterker haar en een beter geheugen, maar sinds kort is nu ook bekend geworden dat het omega 3 werkzaam is tijdens het afvallen.

Voor meer informatie over de voordelen van omega 3 kun je hier kijken en als je meer wilt lezen over de studies die naar de effecten van omega 3 zijn gedaan, en dan specifiek naar GLM kun je dat hier vinden. OmegaDaily GLM supplementen.

Nou is er een tijdje geleden een ontdekking gedaan tijdens het onderzoek naar Omega 3, namelijk dat de zogenaamde groene mosselen, ookwel GLM genoemd, een nog betere concentratie omega 3 kunnen leveren, waardoor supplementen met GLM dus nog effectiever zijn voor mensen die gezonder willen leven en bezig zijn met een dieet om af te vallen. Helaas is dit een vrij kostbaar supplement, maar als je een gewichtsplateau wilt doorbreken, of een keer een extra stimulans wilt gebruiken om op een gezonde en natuurlijke wijze hulp te krijgen om af te vallen, dan zou je zeker eens moeten kijken wat GLM voor je kan doen.

Groene Thee en Afvallen

Nou is het natuurlijk al wel langer bekend, dat groene thee afvallen kan helpen, en dat er behalve het feit dat er weinig calorieën in zitten, er allerlei andere voordelen aan zitten om groene thee te drinken in plaats van frisdranken.

Als je toch heel erg van frisdrank afhankelijk bent, zet dan eens een goede sterke pot groene thee en zoet die met Stevia, een natuurlijke zoetvervanger. Als je de thee dan af laat koelen en serveert met ijsblokjes, heb je eigenlijk je eigen gemaakte frisdrank, die ook nog eens goed is voor je gezondheid. Lees hier meer informatie over groene thee en afvallen.

Smaakmakers en Kruiden die Afvallen Stimuleren

Eigenlijk is het jammer dat maar zo weinig mensen niet meer kruiden en specerijen gebruiken om hun eten op smaak te brengen, en in plaats daarvan veel te veel naar het zout grijpen.

Kruiden zijn perfect om op een natuurlijke manier smaak te geven aan je eten en zo zout te vervangen, terwijl er veel specerijen zijn die een stimulerende werking hebben en je kunnen helpen met afvallen. Zo zijn bijvoorbeeld kaneel, gember, rode peper, chili en kurkuma een geweldige aanvulling op de lijst van natuurlijke supplementen om af te vallen, zonder dat je allerlei enge pillen moet gaan slikken of vervelende bijwerkingen krijgt.

Het is wel aan te raden altijd beetje bij beetje meer specerijen toe te voegen aan je eten, zodat je een goede smaak balans kan vinden voor je zelf.

Als je eigenlijk niet al teveel supplementen wilt gaan nemen, en je met een supplement al klaar wilt zijn, is het zeker aan te raden om een GLM omega 3 supplement te overwegen, maar zorg wel dat je er dan een kiest voor ultra hoge kwaliteit, zodat je een goede concentratie binnenkrijgt van de essentiële oliën.